Katso nauhoite: Datasta liiketoimintaan -kirjan julkistamistilaisuus

Datasta Liiketoimintaa

Haluatko hyödyntää dataa liiketoiminnan kehittämisessä? Haluaisitko tehdä datalla bisnestä? Onko yrityksesi data siiloissa, mättävätkö prosessit ja onko data laadullisesti huonoa?

Datan arvo on suuri, mutta valitettavan usein yritykset jättävät sen hyödyntämättä täysimittaisesti, sanovat Datasta liiketoimintaan – 10 tehokasta työkalua -kirjan kirjoittajat Ari Sivula, Mika Aho ja  Mika Laukkanen.

Uunituore kirja “Datasta liiketoimintaan – 10 tehokasta työkalua” tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita datan hyödyntämiseen yrityksen liiketoiminnan kehittämiseksi. Kirja käsittelee muun muassa datan strategista hyödyntämistä, datapohjaisia kehitystyökaluja, dataprojektien johtamista, datatuotteita ja tekoälyn mahdollisuuksia. Lisäksi kirja sisältää konkreettisia case-esimerkkejä, jotka havainnollistavat datapohjaisen liiketoiminnan mahdollisuuksia käytännössä. 

 

Kirja vie yrityksesi datan hyödyntämisen uudelle tasolle ja auttaa sinua saavuttamaan menestyksen ja kasvun todellisen potentiaalin!

Katso tapahtuman nauhoite: 

  • Datan arvo liiketoiminnassa
  • Paneelikeskustelu: Datan hyödyntäminen käytännössä
  • Q&A

Herrat saivat kustantajalta toimeksiannon toteuttaa lyhyen esittelyvideon kirjasta. 

Sellaisenhan tekee ihan hetkessä, vai tekeekö?

#HowHardCanItBe 

 

Vakavoiduimme asian ääreen 25.8.2023

Kirjailijat

Ari Sivula (KTT, dosentti, tuotantotalous) on digitalisaation, innovaatiojohtamisen ja korkeakoulutuksen moniosaaja, joka toimii Tampereen ammattikorkeakoulun vararehtorina (TKI).

 

Mika Aho (TkT, tietojohtaminen) on bisneslähtöinen datakonsultti, joka nauttii liiketoiminnan uudistamisesta ja kehittämisestä datan, digitalisaation sekä tekoälyn avulla yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Mika Laukkanen (YTM, kansantalous- ja tilastotiede) on työskennellyt yli 20 vuotta hankkeissa, joissa datan hyödyntäminen on ollut keskeinen osa liiketoiminnan kehittämistä.

  • Time : 13:00 - 14:30 (UTC+3)
  • Venue : Zoom

Organizers

Data Design Oy

Social :

Related Events

Training

KIRA-alan tekoälykiihdyttämö (kevät 2024)

Kiinteistö- ja rakentamisalan data- ja tekoälykiihdyttämö starttaa jälleen.

Webinar

FAMNin data- ja tekoälykiihdyttämön loppuseminaari

Tule mukaan kuulemaan talven 2023-2024 FAMNin data-ja tekoälykiihdyttämön

Back To Top
Theme Mode